Burn-out Preventie  –  Stop & Reflect

Manage Your Work, Manage Your Life

Ons programma richt zich op functionarissen met een management-, leiderschaps- of adviserende rol, van midden- en hoger kader niveau waarbij procesvaardigheden essentieel zijn. Het optimale moment om ons in te schakelen…

Loopbaan Doorstart Programma  –  Career Scan

Career Development

Op werkgebied is tegenwoordig alles in beweging, markten, diensten, producten, organisaties en daarvan afgeleide rollen/functies en prestatie indicatoren. Het ‘gouden horloge’ na een veertigjarig dienstverband is duidelijk uit de tijd. Het komt tegenwoordig dan…

Ervaring Acceleratie – Manager Groei Programma

Management Development,Manager Groei Programma

Het Manager Groei Programma is vooral gericht op het ‘toepassen’ van verworven inzichten en vaardigheden. Het is geen cursus, het is veel meer dan dat. De eigen rol en context, evenals de persoonlijke competenties, nemen tijdens het programma een centrale plaats in.

Ondernemersdilemma – Phd Competence Assessment

Veel ondernemers staan voor een principiële, vaak langer uitgestelde keus waarbij zij zichzelf de vraag stellen ‘stoppen of doorgaan’. In beide situaties is het tevens de vraag ‘hoe dan?’ met meteen daaropvolgende de vraag ‘maar wil ik dat wel!?’.

Gender Management &  Intercultural Leaderschip

Hoewel we de ontwikkelingen om meer vrouwen in management te stimuleren op de voet volgen, zijn wij vooral gesprekspartner voor de vrouwelijke manager en leider bij haar persoonlijke ontwikkelingsproces.Vrouwen stromen pas..